Loading...

Elke twee weken stuurde ik tussen 2011 & 2020 voor Thermen Katara een e-mailnieuwsbrief uit naar haar 35.000 saunafans. Een medium dat kort maar krachtig dient te zijn in zijn boodschap, een e-mail wordt immers maar met 1 oog gelezen.

Appelerend aan het seizoen, feestdagen en warmte schrijf ik een aantal rubrieken per e-mail van telkens één paragraaf. Oh ja, de twee slogans die alternerend het logo vergezellen zijn ook van mijn hand.

Ontvang de nieuwsbrief van Thermen Katara

MAGISCH MIDZOMERNACHT
laat je in vervoering brengen

Over tradities gesproken, dichter bij de Scandinavische bakermat van sauna komen we niet. Kom dit weekend, van vrijdag 19 tem zondag 21 juni, genieten van een extra uitgebreid opgietprogramma met tal van heidense verrassingen.
 

VERRASSING OP VADERDAG
de online cadeaubon van Thermen Katara

Het ideale cadeau voor vaderdag stel je zelf samen uit het volledige aanbod van Thermen Katara en op een cadeaubon die je meteen in je mailbox ontvangt. Een schouderklopje vinden we net te min voor papa, neem dan ook een kijkje in ons uitgebreid aanbod stevige massages en arrangementen.


AFSLANKEN
ontdek onze 3 beproefde methodes

Een slank(er) lichaam. Weinig onderwerpen roepen meer stress en onzekerheid op dan dat. Thermen Katara gaat niet mee in de maatschappelijke tendens en dito druk maar biedt 3 heel beproefde methodes aan om je gewoon lekker en gezond te voelen in je vel. En dat begint met een persoonlijk gesprek. Aarzel niet ons te contacteren, we zijn er voor jouw ontspanning en goedvoelen en daarbij hoort gedegen informatie.

MOEDERDAG
een dagje liefdevol, vol ontspanning

Omdat mama's dat gewoon dubbel en dik verdienen, zo'n dagje speciaal voor hen. En watten, veel watten, om hen in te leggen! En dat wij daarvoor de geknipte persoon zijn! Ontdek ons uitgebreid aanbod cadeautjes van massage tot ontbijt, van verzorging tot diner, van behandeling tot ... Wij hebben het voor mama!


1 MEI WEEKEND
extra (warme) opgietsessies

Een lang weekend? Dan kan je er donder op zeggen dat Katara extra opgietsessies inlast. Kom dan ook dit weekend weer heerlijk zweten en scrubben in onze Finse, Thaise en Japanse sauna's én in de hamam! Want op de Dag van de Arbeid moet je zweten!

ONZE UITGEBREIDE WENSEN
voor kerst & 2015
 
Elke dag ontmoeten we in onze sauna mensen als jou. Mensen die elk hun kleine en soms grote zorgen hebben. Het leven is tegenwoordig best druk en stress loert al snel om de hoek. Elke dag is het dan ook ons voorrecht om de ontspanning te mogen meemaken van mensen die bewust kiezen daar even aan te ontsnappen. Dat is bijzonder mooi om te mogen doen. En we proberen dat van ganser harte dan ook heel bewust te doen. We wensen jou, je familie en vrienden een warme kerst en een bijzonder mooi 2015, een jaar vol momenten die relaxatie brengen en boordevol liefde. En ... we wensen hetzelfde voor al onze medewerkers, want de ontspanning die we jou bieden, dat is teamwerk. "Samen". Laat dat het woord zijn voor een geslaagd nieuw jaar.


slogan 1

WANT ONTSPANNING
MOET NAZINDEREN

 

slogan 2

ONTDEK KATARA
HERONTDEK JEZELF

 


Portfolio Category: storytelling & copywriting