Loading...

Zonder twijfel de opdracht waar ik als vader van twee kinderen het beste van mezelf heb moeten geven wat het (her)inleven betreft in pril ouderschap. Baby’s Corner vroeg me om de teksten te voorzien voor hun halfjaarlijks magazine.

Ik doopte het meteen ook ‘spruitjes’ en de doopnaam werd aanvaard. De speelse schrijfstijl ook, geen zware bevalling dus.

De website van spruitjes magazine

spelen is … leren is … ontspannen is … ontdekken is … lachen is …

Als volwassene durven we wel eens minzaam kijken naar een spelend kind en we denken dan al snel hoe zorgeloos het leven van een kind is. Groot gelijk. Maar spelen is vanaf de eerste dag ook intens leren omgaan met en in de wereld. Iets valt? Iets valt elke keer? Giecheltje. Hey, er zijn kleuren? Giecheltje. Vanwaar komt dat muziekje? Giecheltje. En voor je het weet spelen ze je onder tafel. Trots. Ontdek dan ook ons duurzaam, uitdagend en ontzettend leuk speelgoed in de speelhoek.

I’m a fashionista, baby!
over goede smaak valt altijd te praten

Vraag dat maar aan alle mama’s die bij ons werken. De kreetjes van vreugde die zij elke dag te horen krijgen van onze trouwe klanten spreken boekdelen. Babykleding moet ademen, comfortabel zijn, aangepast zijn om de temperatuur van je spruitje te regelen en dus uiterst behaaglijk maar … natuurlijk mag het ook mooi zijn. Ontdek ons assortiment, van strak over trendy tot een vrolijke explosie van seizoenskleuren. Mama’s en papa’s, welkom voor een heerlijke make-over.


twinkle, twinkle, little star

Je babykamer. Nooit zal je met meer toewijding aan een kamer werken. Een kamer die een rustpunt is in jullie leven. We beseffen het wellicht niet maar met de babykamer toveren we het leven in mama’s buik terug en … dat lukt wonderwel. De stilte, de lichtflikkeringen, de kleine maar fijne geluidjes, allemaal zorgen ze voor de nachtrust van je baby, en dus ook die van jezelf. De mooie accessoires zorgen voor jouw ontspanning, en dus ook die van je baby. Tipje: zet een schommelstoel naast je babybedje, voor jezelf. Niets zo vertederend als onbezonnen staren naar je eigen baby in dromenland.

Noukie, een liefdeslied vol maatjes.

Noukie, Paco en Lola. Je kinderen kennen ze vast wel: het beertje, het koetje en het paardje. In een nieuw avontuur swingen ze door Parijs, tollen door New York en dansen met hun jazziconen. Samen ontdekken ze een wereld vol sterren, hand in hand met hun nieuwe muzikale vrienden. We kunnen ons geen groter vriendschap voorstellen dan deze drie jazzcats en hun nieuwe maatjes. Zacht als de liefde, speels als de wind. Ontdek het bonte gezelschap in onze speelhoek.


school is cool

Naar school gaan. Dat is leren rekenen en rekening houden met anderen. Dat is bagage verzamelen voor in je rugzak, voor later, je weet wel, als je groot bent. Maar naar school gaan moet ook leuk zijn. Kleur en stof tot nadenken. Kid’s Corner heeft alvast de rugzak en boekentas klaarstaan. En ook heel wat moois om de dag aan te vatten: brooddozen, drinkbekers en zoveel ander lekker kleurrijks voor in die tas.

happiness
het schuilt in een klein hoekje

Welkom lieve mama, welkom bij Mum’s Corner. Wij hebben het voor jou! Want ook als zwangere mama wil je mooi maar vooral jezelf zijn. Wij weten dat, been there, done that. De verterende blikken meegemaakt? Check. Maar soms willen we ook nog even gewoon vrouw zijn, stoer of lief, sexy of lui. En die kleding? Zoals we al zeiden, we hebben het voor jou! Mum’s Corner heeft een vinger aan de pols van trends en mode, maar we staan ook met beide voeten in het leven en comfort is alles, wij weten dat. Welkom voor een heerlijk shopmoment, jouw moment.


Portfolio Category: storytelling & copywriting