Loading...

Deze woning te Schoten was een toonbeeld van eclecticisme met stevige fouten uit vorige verbouwingen (rijhuis jaren '50 met 2 meter verbreed + uitbreiding achterbouw). Zo had elke kamer een muur die 30° schuin stond t.o.v. de overige rechte hoeken. In een eerste fase werd de ruwbouw dan ook teruggebracht tot een indeling die praktisch was en opnieuw ademruimte gaf in elke kamer.

Hoewel de woning best comfortabel was, ontbrak een echte badkamer alsook een bureauruimte (wat de opdracht was). Hiervoor werd het voorhuis volledig verbouwd zodat het mooi aansloot bij het recentere deel en het totaalbeeld er een werd van moderniteit, warmte en veelzijdigheid. De woonkamer kreeg een gashaard en de keuken werd afgewerkt met bovenkasten. Oh ja, de speelkamer kreeg ook een boomhut ...


Portfolio Category: interieurontwerp